Top 10 sider hvor du kan fordrive tiden online

Ved du ikke altid hvad du skal bruge tid på og ender det nogle gange med at du bare ligger på sofaen og kigger ud af vinduet eller måske sidder du og venter på at komme ind til tandlægen eller bilen er til reparation og du står og venter imens den bliver lavet. Hvad skal man lige give sig til? Jo, nu skal du høre. Her er en liste som vi selv bruger. Vi har nemlig samlet de 10 beste sider hvor man kan fordrive tiden imens man venter på noget.

 

TheOatMeal

Elsker du små historie på billeder, så er det Theoatmeal du skal besøge. Stifteren af denne side laver historie eller tekst til billeder som han også selv tegner. Det er super sjovt at læse sig igennem billeder, da der er meget god humor på dem og illustrationerne er super gode. Her kan man nemt bruge 30-60 minutter når man først er kommet igang.

Hjemmeside: theoatmeal.com

 

Youtube

youtube

Vi elsker den, vores naboer elsker den og alle de andre elsker den. Youtube er en værre tidsrøver, men når man sider et sted og ikke kan lave noget er den fantastisk. Her kan man nemlig bruge flere timer på at se videoer. Så næste gang du venter på at skal ind til tandlægen, så log ind på Youtube.

Hjemmeside: Youtube.com

 

9gag

9gag

Her er en af favorit siderne. Mange bruger 9gag til at fordrive tiden med. Her kan du næsten se alt mellem himmel og jord og folk ligger de mærkeligst ting op, som man bare er nød til at se og man kan hurtig bruge et par timer herinde, hvis man glemmer tiden. Det er nemlig så skørt at man bliver hængende.

Hjemmeside: 9gag

 

I-am-bored

iambored

Navnet giver jo sig selv. Hvis man keder sig, så besøger man jo bare I-am-bored. Det er faktisk også en super god side med en masse spændende indhold. Her kan man nemlig læse alt hvad hjertet begære og det er oftest ret sjovt og spændende at kigge de mange artikler igennem. Læs dem selv og se hvad du synes.

Hjemmeside: I-am-bored

 

Soundcloud

soundcloud

Er du bare chiller-typen når du keder dig og gider du ikke zappe rundt på en masse hjemmeside, så er du måske musik-typen. På Soundcloud er der sindsygt meget musik som du kan høre eller download til brug på videoer. F.eks. bruger Casey Neistat denne side til at finde musik til hans videoer. Læn dig tilbage og hør musik som du ikke finder andre steder.

Hjemmeside: Soundcloud

 

ProductHunt

producthunt

En super fed side, som hjælper dig med at finde nye og spændende ting. Selve konceptet er at har man et nyt produkt kan man søge om at få det ind på denne side, så de besøgende kan se hvad der er kommet af nye tech ting i verden. Der er faktisk nogle ret spændende ting imellem og her kan du se alle de nye ting der kommer før dine venner.

Hjemmeside: Producthunt

 

Omegle

omegle

Du har sikkert allerede prøvet det eller også har du hørt om dine venner der har. Her kan du chatte med fremmed mennesker online. Skriv et brugernavn og tryk start og WUPTI, så dukker der snart en op på skærmen. De fleste mennesker bruger denne service når de keder sig. For man kan jo altid lige se hvem der er online.

Hjemmeside: Omegle

 

Sporcle

1212

Sporcle er en super ide til dig der er en smule klog eller bare gerne vil være det. Keder du dig en dag, så prøv at åbne denne side. Den er fyldt med quizzer og alt muligt andet, som Travia og diverse andre parat-videns spil. Det hele forgår på tiden og bagefter kan du se om du har gjort det hurtigere eller langsommere end de andre derinde.

Hjemmeside: Sporcle

 

Ted Talks

ted

Er du iværksætter-typen, så er det helt klart her du skal fordrive din tid. Her finder du nemlig verdens bedste iværksættere og de deler ud af deres erfaring fra en scene i USA og du kan følge det hele live eller på video bagefter. Der er super spændende og du kan virkelig lære en masse hvis du er iværksætter selv.

Hjemmeside: Ted

 

Shutupandtakemymoney

shutupandtakemymoney

Her er sitet til nørden der keder sig. Vi har selv brugt en time herinde og vi kan ligeså godt advare dig. Siden har en masse ubrugelige sager, som du bare må eje. Mange af tingene er nemlig så dumme at man ikke kan lade være med at købe dem og du kan nemt bruge flere timer på at kigge alle de ting de har derinde.

Hjemmeside. Shutupandtakemymoney