Spinat-/svampesalat

Ingredienser

1 skalotteløg, finthakket
2 fed hvidløg, knust og finthakket
nåle fra 1 kvist rosmarin, finthakket
smør til stegning
tørrede svampe, udblødte efter anvisning på emballage – og drænet – GEM vandet
friskpresset citronsaft
salt, friskkværnet peber
2 bakker frisk spinat, godt skyllet

Fremgangsmåde

Varm lidt smør op på en pande og sauter skalotteløg, hvidløg og rosmarin. Løgene skal ikke tage farve, bare blive bløde. Tilsæt de udblødte svampe og lad dem stege lidt med
Sigt udblødningsvandet gennem et kaffefilter for at fjerne urenheder. Tilsæt en passende mængde af udblødningsvandet og en smule citronsaft til grøntsagerne og lad det simre, så smør og væde reduceres til en lille sovs.
Tilsæt den godt skyllede spinat og lad det stege med til spinaten falder sammen, krydr med salt og friskkværnet peber. Server straks.