Salat af grillede grøntsager

4 pers.

Ingredienser

1 rød peberfrugt, delt i 4
1 gul peberfrugt, delt i 4
1 aubergine i aflange skiver, ca. ½ cm. tykke
1 gul squash i aflange skiver, ca. ½ cm. tykke
1 rødløg, delt i 8 smalle både
2 store portobellosvampe, stilken fjernet
1 grøn squash i aflange skiver ½ cm. tykke
2 spsk. solsikkeolie

Dressing:
2 spsk. friske timianblade
2 spsk. rosmarinnåle
2 spsk. oregano
4 fed hvidløg, finthakket
1 dl olivenolie
4 spsk. balsamico
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Drys aubergineskiverne med salt, lad dem trække mens de andre grøntsager grilles. Pensl squashskiverne med olie og grill dem over godt varme kul ca. 1 minut på hver side. Pensl løg og peberfrugt med olie og grill også dem 1 minut på hver side. Portobellosvampene skal forblive hele og lægges på grillen UDEN at få olie, grill dem 1 minut på hver side, skær dem i tykke skiver. Skyl saltet af aubergineskiverne og dup dem helt tørre. Pensl dem med olie og grill dem i 1 minut på hver side.
Anret alle grønsagerne i et stor fad. Pisk alle ingredienserne til dressingen sammen og dryp den over, vend rundt og server.