Giv dit træværk linoliemaling fra farvehandlerens webshop

Det er træværk i de fleste huse, i større eller mindre grad. En del hus er bygget helt i træ, men langt de fleste har træ omkring vinduerne eller på gavle og facader omkring terrasser. Inde døre kan der være træ i lofterne, gulvene, og i er vist omfang på væggene. Træ er et levende materiale, som har en fleksibilitet, der kan være meget anvendelig, og giver en blødere akustik end rå beton. Og så kan træ ånde, og det er godt for indeklimaet og husets beboere. Træ kan noget helt særligt.

Når man skal male træværk, så er linoliemaling noget af det bedste. Noget af det, der er godt ved linoliemaling, er at det er et helt igennem organisk produkt, med meget få, eller ingen opløsningsmidler. Derfor er det godt at male med inden døre. Det er ikke en maling, man bliver forgiftet af, på nogen måde. Hvis man vil male med linoliemaling, så er der ´nogle meget enkle procedurer man kan følge, så man får et smukt resultat. Der er nemlig nogle ting ved denne type maling, som man skal huske at være opmærksom på, hvis man vælger at male med den.

Maling med god stil

Hvis man skal male udendørs, så skal man altid huske at rense overfladerne af først. Her er facaderens et glimrende middel, der også tager hånd om eventuelle svamperester. Skrab herefter ned og giv det hele en gang grunder fra farvehandleren. Mal tyndt, så det kan nå at tørre. Det samme gælder, når man herefter male med linoliemaling. Et tyndt lag gør, at malingen kan tørre jævnt. Give hellere en ekstra gang, hvis det er nødvendigt.

Farvehandleren har det

Hos decofarver.dk kan du bestille linoliemaling i et hav af skønne farver. Et mærke som Skovgaard og Frydensberg er noget af det bedste på markedet. Med denne maling kan du virkelig forkæle dit træværk og tilføre det nyt liv. I denne webshop kan man købe maling til alt. Personalet er uddannet og ved, hvad de handler med, så har du nogle spørgsmål, så kan du helt sikkert få svar og gode råd her.